Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

7η αγωνιστική : Ελευθεριακός - Νέοι Αθλητές Νίκης 0-8 (ρεπορτάζ)

Ήταν ένα όμορφο απομεσήμερο Σαββάτου, με μαλακό καιρό, ιδανικό για την παρακολούθηση μπάλας!
Τα τσιπουράδικα απέναντι από το γήπεδο-έδρα της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, στο οποίο ήμασταν τυπικά γηπεδούχοι, είχαν αρχίσει να στέλνουν τις θαλασσινές μυρωδιές τους, καλώντας μας σαν άλλες "σειρήνες" να τα τιμήσουμε μετά τον αγώνα.

Η Λιμπερτά με τα πορτοκαλί της, βγήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και αλώνιζε, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η καλή κατάσταση του γηπέδου, άλλωστε, προδιέθετε για να παιχτεί ωραία μπάλα.

Ο κόσμος που δειλά-δειλά ερχόταν και γέμιζε την θύρα των φιλοξενουμένων του γηπέδου της Νίκης, δίπλα ακριβώς στις πολυκατοικίες, άρχισε να πάλλεται με συνεχή συνθήματα και τη συνοδεία τυμπάνου, κάτι που εμψύχωνε τους παίκτες μας πάνω στο τερέν και έκανε τους περαστικούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στο γήπεδο!

2 σουτ των Νέων Αθλητών προς την εστία μας, τα "έβγαλε" ο γκολκίπερ μας με αντανακλαστικές κινήσεις. Έχοντας την κατοχή της μπάλας γενικά, προσπαθούσαμε να αναπτυχθούμε και να γίνουμε απειλητικοί, αλλά δεν μας έβγαινε. Σε μια φάση διαρκείας στα μισά του ημιχρόνου, έγινε το 0-1. Λήξη α' μέρους με ανάμικτα συναισθήματα και ελπίδα για ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Δυστυχώς όμως, οι ελπίδες μας διαψεύστηκαν. Έρχεται με μια ατομική ενέργεια παίκτη των Νέων Αθλητών Νίκης το 0-2 στο 57' και από κει και πέρα άρχισε να "βρέχει" γκολ. Θέλει δύναμη και τσαγανό για να μείνεις όρθιος σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν παράτησαν παρά ταύτα το ματς οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά το πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, παίζοντας όπως μπορούσαν και πέφτοντας ηρωικά. Η διαφορά δυναμικότητας των παικτών που σκόραραν από την πλευρά των αντιπάλων, ήταν εμφανής.

Να πούμε, κλείνοντας, πως η μάχη στην κερκίδα κερδήθηκε άνετα, όχι όμως και στον αγωνιστικό χώρο. Εξέλιξη αναμενόμενη, αφού παίζαμε με την ομολογουμένως καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με πέντε νίκες και μια ισοπαλία! Με τους φιλάθλους στην σκεπαστή απέναντι, μας ένωσαν αρκετές φορές κοινά συνθήματα. Γενικά το κλίμα που επικράτησε, παρά το βαρύ σκορ, ήταν πολύ καλό και σε αυτό βοήθησαν και οι δυο πλευρές, πρωτίστως όμως ο κόσμος μας που δεν ξενέρωσε ποτέ.
Η κερκίδα μας γενικά είναι κάτι που έχει κάνει πολλούς παραγοντίσκους που καταπιάνονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Μαγνησία να τρίβουν τα μάτια τους. Να είναι σίγουροι πως θα συνεχίσουμε έτσι και δριμύτερα, μπαίνοντας στη μύτη κάθε κακοπροαίρετου!

Στον αγωνιστικό τομέα πρέπει φυσικά να υπάρχει κατανόηση από όλους. Πρώτη χρονιά είναι και ακόμη η ομάδα διαμορφώνεται. Ας σταθούμε δίπλα στους παίκτες και θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Ένα τελευταίο respect πάει στην ομάδα των Ν.Α.Νίκης, η οποία πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μετά τη λήξη χειροκρότησε σύσσωμη την κερκίδα μας, για να ανταποδώσει αμέσως ο κόσμος. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αφιερωμένο στους παίκτες μας

Θα ακολουθήσει το φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου