Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

4η Αγωνιστική : Ηρακλής Βόλου - Ελευθεριακός 5-0 (ρεπορτάζ)

Το σκορ τα λέει όλα. Ο Ηρακλής ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ευτύχησε να σκοράρει νωρίς (3') και να διώξει το άγχος που έφερε σαν φαβορί. 2-0 στο ημίχρονο με την ομάδα του Ελευθεριακού να παίζει δυνατά μεν, αλλά χωρίς να κάνει τη μεγάλη φάση.
Στο 2ο ημίχρονο πιέσαμε αρκετά για 15-20 λεπτά, χάνοντας ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που θα μας έβαζε ξανά στο παιχνίδι, ήρθε όμως μια αδράνεια στην άμυνα και έγινε το 3-0 που μας έκοψε τα πόδια. 5-0 τελικό.
Στα θετικά η εμφάνιση των περισσοτέρων παικτών (κυρίως των πρωτοεμφανιζόμενων που τίμησαν τη φανέλα παίζοντας με πάθος και τσαγανό). Η έλλειψη χημείας ήταν εμφανής, όμως με υπομονή και κουράγιο θα έρθουν και οι νίκες.


Το σκορ τα λέει όλα. Ο Ηρακλής ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ευτύχησε να σκοράρει νωρίς (3') και να διώξει το άγχος που έφερε σαν φαβορί. 2-0 στο ημίχρονο με την ομάδα του Ελευθεριακού να παίζει δυνατά μεν, αλλά χωρίς να κάνει τη μεγάλη φάση. Στο 2ο ημίχρονο πιέσαμε αρκετά για 15-20 λεπτά, χάνοντας ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που θα μας έβαζε ξανά στο παιχνίδι, ήρθε όμως μια αδράνεια στην άμυνα και έγινε το 3-0 που μας έκοψε τα πόδια. 5-0 τελικό. Στα θετικά η εμφάνιση των περισσοτέρων παικτών (κυρίως των πρωτοεμφανιζόμενων που τίμησαν τη φανέλα παίζοντας με πάθος και τσαγανό). Η έλλειψη χημείας ήταν εμφανής, όμως με υπομονή και κουράγιο θα έρθουν και οι νίκες.Ηρακλής Βόλου - Ελευθεριακός 5-0
Ηρακλής Βόλου - Ελευθεριακός 5-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου