Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ελευθεριακός - Κένταυρος: 1-0 (ρεπορτάζ)

Η πρώτη επίσημη νίκη της ομάδας είναι γεγονός, απέναντι στον αξιόμαχο Κένταυρο της Αργαλαστής σε ένα "ντέρμπι ουραγών". Ο Ελευθεριακός ήταν καλύτερος σε ολόκληρο τον αγώνα, σκόραρε νωρίς (5') με καταπληκτική ενέργεια του Δούκα από αριστερά και έχασε σωρεία ευκαιριών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο για να βάλει τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι 2 ομάδες ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ δυνατό αλλά καθαρό ματς και όσο το 2ο γκολ δεν ερχόταν, τόσο μεγάλωνε και το άγχος για τους οπαδούς μας. Επιπλέον, στο 85ο λεπτό ο επιθετικός του Κενταύρου βρέθηκε σε θέση βολής για να δώσει το βαθμό στην ομάδα του, αλλά ο γκολκίπερ μας είχε διαφορετική γνώμη. 
1-0 τελικό. 
Ο κόσμος, όπως και στα Λεχώνια, δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα και ήταν συνεκτικός όσον αφορά στις 2 ομάδες. Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στο δρόμο της επιστροφής, με κομβόι αυτοκινήτων και κατάληξη σε γνωστό κεντρικό καφενείο.

Λιμπερτάρα μου τρελαίνομαι !!!

ΥΓ. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες της Αργαλαστής για το ήθος τους, την αθλητική συμπεριφορά τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να παίζουν σε αυτό το πρωτάθλημα, παρά τις αντιξοότητες και την έλλειψη ντόπιας νεολαίας.

Photos coming soon...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου