Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

6η αγωνιστική : Άνθιμος Γαζής - Ελευθεριακός 3-1 (ρεπορτάζ)

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ελευθεριακός έδειξε σημάδια βελτίωσης με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, επιθετική διάθεση και δημιουργία πολλών ευκαιριών.
Σε μια ανύποπτη φάση στο 11ο λεπτό ο Άνθιμος προηγήθηκε με αυτογκόλ αμυντικού μας, αλλά αυτό δεν πτόησε καθόλου τους παίκτες μας που κυνήγησαν αμέσως την ισοφάριση. Αρχικά στο 16' με σουτ του Φρ. από πλάγια θέση που κατέληξε άουτ, εν συνεχεία με ακυρωθέν γκολ του Σταμ στο 20' και στο 33' με βολ πλανέ πάλι από τον Σταμ το οποίο πέρασε μόλις άουτ. Όμως στην τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου δεχτήκαμε το 2-0 από ένα λάθος στην άμυνα.
Στην επανάληψη φτάσαμε στο γκολ νωρίς με εξαιρετική ενέργεια του Μπ. από δεξιά, αλλά ακυρώθηκε και αυτό ως επιθετικό φάουλ.
Στο 65' και μετά από φάση διαρκείας έγινε το 3-0, σκορ που σε καμία περίπτωση δεν αντικατόπτριζε την εικόνα των 2 ομάδων στο γήπεδο.
Ο Ελευθεριακός έψαχνε το γκολ για να ξαναμπεί στο ματς και το βρήκε με τον Λούκα Τόνι στο 72' - τη χρυσή αλλαγή - ο οποίος μπήκε, παστέλωσε και δεν πανηγύρισε καν.
Από κει και πέρα είχαμε 2 χαμένα τετ α τετ στο 82' και 85' που απέκρουσε ενστικτωδώς ο γκολκίπερ του Ανθίμου. 3-1 τελικό.
Σε γενικές γραμμές ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Είχαμε ρυθμό κατά διαστήματα, υπομονή και συγκεκριμένο πλάνο μέσα στο γήπεδο. Αυτό ήταν κάτι που αναγνωρίστηκε και από τους αντιπάλους με το χειροκρότημά τους στο τέλος του αγώνα.

Η στήριξη και εμψύχωση των παικτών από τον κόσμο στην κερκίδα ήταν για ακόμη μια φορά δεδομένη, καθιστώντας τον 12ο παίκτη του αγώνα.

Στόχος μας για τη συνέχεια είναι, με την κατάλληλη δουλειά, να έχουμε ανάλογες και ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Η LIBERTA κι αν χάνει κανείς δεν ξενερώνει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου