Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

2η αγωνιστική : Ιωλκός - Ελευθεριακός

Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 16:00
Γήπεδο Πορταριάς

                 


    5 – 2




   Δυναμική η παρουσία του κόσμου μας στην κερκίδα, ο οποίος δημιούργησε...


για ακόμη μια φορά ατμόσφαιρα και εικόνα έδρας, παρόλο που τυπικά γηπεδούχος ήταν η ομάδα της Ιωλκού. Αυτό προκάλεσε σάστισμα και αμηχανία στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.

   Η ομάδα μπήκε δυνατά και αποφασιστικά να παστελώσει το πρώτο επίσημο γκολ και να βάλει φωτιά στην κερκίδα και στις καρδιές μας.
   
   Σε ένα αναγνωριστικό αρχικά παιχνίδι που εξελίχθηκε σε μάχη του κέντρου, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε κάποια αβίαστα λάθη και βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0 στο 30'. (15' Ζιάκας, 30' Ρουμπάτης)

   Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και βρίσκοντας τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα, μειώσαμε στην εκπνοή του ημιχρόνου (45') σε 2-1 με πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει με κρύο αίμα ο αρχηγός της ομάδας, Σιάμος.

   Με το ματς να παίρνει άλλη τροπή και την ψυχολογία της Liberta ανεβασμένη πια, η Ιωλκός φοβούμενη την επερχόμενη ανατροπή προχώρησε σε δύο αλλαγές παικτών της, ενισχύοντας τις πτέρυγες.

   Με αυτό το ανανεωμένο λοιπόν πρόσωπο η Ιωλκός κατάφερε να διευρύνει το σκορ, πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ με τον νεοεισελθόντα Κουσιαρή (55' και 70').

   Εκεί όμως που όλα έδειχναν τελειωμένη υπόθεση, η ομάδα του Ελευθεριακού έδειξε πως δεν τα παρατά ποτέ.

   Ξαναβγήκαμε μπροστά, πιέσαμε και κερδίσαμε τρία κόρνερ μεταξύ 70' και 80', με το τρίτο να αποδεικνύεται το φαρμακερό. Ο Σιάμος σηκώθηκε εκεί που μόνο οι αετοί τολμούν και με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του άναυδου γκολκίπερ της Ιωλκού. 4-2 και άγρια ομορφιά!

   Ακόμα ένα κόρνερ και ακόμη μια κεφαλιά από τον Ρίζο, όπου λίγο έλειψε να γίνει το 4-3 και η ολική επαναφορά... (ακόμη συζητιέται στα καφενεία του Βόλου αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή)

   Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον τερματοφύλακά μας, Βαλέ, ο οποίος κράτησε το 4-2 σε δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ, με την απόδοσή του συνολικά να είναι πολύ καλή.
   Αλλά από μια ανύποπτη φάση και ασυνεννοησία μεταξύ αυτού και αμυντικού μας, έγινε το 5-2 στο 90', σκορ που παρέμεινε και μέχρι το τελικό σφύριγμα.

   Με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο που υπήρξαν κάποια φάλτσα ομολογουμένως σφυρίγματα, το διαιτητικό τρίο θα λέγαμε ότι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

   Οι συνθέσεις:

   Ιωλκός: Κόλλιας, Τόντας, Περεντίδης (46' Σαραντόπουλος), Ζιάκας, Μαυρομμάτης, Συμεωνίδης (85' Καζδαρίδης), Ρουμπάτης, Καπετανάκης, Μαγγιώρος, Δημόπουλος, Ντίκας (46' Κουσιαρής).
   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ: Κέτουλας, Κτιστάκης, Νώτας Σ., Παλάσκας, Σιάμος, Γούσιος Γ., Νώτας Ι. (58' Ιωάννου), Φράγκος, Πουλαράκης (62' Ρίζος), Δούκας (67' Γούσιος Ι.), Στάμος.



   ...Κομματάρα αφιερωμένη στον μοναδικό μας σκόρερ χθες, Σιάμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου