Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

1η αγωνιστική : Ελευθεριακός - Τοξότης 0-2 (ρεπορτάζ, φώτο, βίντεο)

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, 16:00

Γήπεδο Πορταριάς


0 : 2




Μετά από τα τραγελαφικά που συνέβησαν 2 μέρες πριν τον αγώνα, με το μπάχαλο...


των εμπλεκόμενων φορέων όσον αφορά τον ορισμό έδρας (επισημαίνουμε πως έχουμε επίσημο παραχωρητήριο για το βοηθητικό του ΕΑΚ), κάτι που ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί στο μέλλον, το παρθενικό ματς της ομάδας είναι γεγονός!

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση εκ μέρους μας στο γήπεδο του Ορμινίου και 0-2 τελικό.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ομολογουμένως καλύτεροι, και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει σίγουρα δύο γκολ. Λίγο η απειρία, λίγο το άγχος των παικτών μας, δεν ευτυχήσαμε να βάλουμε την μπάλα στο πλεχτό και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε από έναν αντίπαλο που εμφανίστηκε ελαφρώς πιο νεανικός και τυχερότερος από εμάς.

Ο κόσμος μας ήταν φανταστικός και έδινε την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα με τη δυναμικότητα και την "τρέλα" του. Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν μεταξύ πάγκου και κερκίδας, τα πανό με τα κοινωνικά μηνύματά τους ήταν εκεί, μέχρι και τύμπανο έφεραν κάποιοι!

Ένα ευχαριστώ αξίζει στην ομάδα του Τοξότη και ειδικά στον προπονητή του κο Χρυσοχού, για την ανοιχτή επικοινωνία, τις συμβουλές, όπως και για την συναίνεσή του στο να γίνει το παιχνίδι. Άνθρωπος που νοιάζεται για το ποδόσφαιρο και το δείχνει.

Τα γκολ για τον Τοξότη: 38' Πελεκούδας, 57' Βέτσικας Γ.

Οι συνθέσεις
Ελευθεριακός (Πουλαράκης): Κέτουλας, Κτιστάκης, Νώτας Σ., Γούσιος Γ., Παλάσκας, Σιάμος, Φράγκος, Νώτας Ι., Γούσιος Ι. (67' Γρηγορίου), Τσιακαλέας (29' λ.τ. Καραποτόσογλου), Ρίζος (74' Αϋφαντόπουλος)
Τοξότης (Χρυσοχού): Αϊδινής, Στύλλας (75' Χρόνης), Τσιατσιάνης, Παπακυρίτσης, Ζαχαριάς, Πελεκούδας, Γ.Βέτσικας, Μαμούχας, Αθανασιάς, Μπόζης Α. (75' Παπούλιας), Χρονόπουλος (60' Σιδηρόπουλος)

Ραντεβού την Κυριακή 4μμ στην Πορταριά με τον Ιωλκό!

(ευχαριστούμε τον Τοξότη για κάποιες απ'τις φωτογραφίες του ματς που δανειστήκαμε από το ίντερνετ)












Είσοδος ομάδων, με τον ύμνο να παίζει στα ηχεία...

4 σχόλια:

  1. Πολλά μπράβο για την εμφάνιση της ομάδας σας και φυσικά για τον κόσμο σας που έδωσε δυναμικό παρόν, όπως διαπιστώσαμε και εμείς από πρώτο χέρι στην Πορταριά.
    Καλή συνέχεια.

    Τράπεζες, Μνημόνιο και Αστυνομία,
    Τοξότη, είσαι η απάντηση στη μελαγχολία!

    No Gate Fans – Hey, Ho, Let`s Go!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ, θα τα ξαναπούμε στα γήπεδα και στους δρόμους.

    Liberta βάλε γκολ ν'ανεμίσουν στον αέρα τα κασκόλ
    Liberta μια ζωή, γαμιούνται οι ναζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για οποιαδηποτε τεχνικη βοηθεια χρειαζεται ο ιστοτοπος σας (λογοτυπα , κωδικες html κλπ) μη διστασετε να τη ζητησετε .....Ευχομαι η ομαδα του Ελευθεριακου να ειναι καλοριζικη και να εχει φετος μια καλη πορεια....
    Ο διαχειριστης του ιστοτοπου του Τοξοτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Τοξοβόλε, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
      Μας πέτυχαν τα βέλη σας το Σάββατο... :)

      Το blog μας είναι προσωρινό, μέχρι τη λειτουργία του επίσημου site μας, το σχεδιασμό του οποίου έχει αναλάβει φίλος της ομάδας. Για ό,τι χρειαστούμε πάντως, σίγουρα δεν θα διστάσουμε να επικοινωνήσουμε. Να'σαι καλά!

      Διαγραφή