Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

13η Αγωνιστική : Ελευθεριακός - Ιωλκός 0-2 (ρεπορτάζ)

Λιμπερτά για σένα τα μυαλά...

Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα μας, παρά τις ελλείψεις και τον τραυματισμό του Σταμ στα πρώτα λεπτά, παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόσωπο, κάνοντας αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στην τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος και χάνοντας μόλις με δύο μηδέν.
Θυμίζουμε πως, κατά τη διάρκεια του αγώνα, κυρίως στο 2ο μέρος, απωλέσαμε τουλάχιστον πέντε καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Η σημαντικότερη εξ αυτών ήταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Φρ. στο 55ο λεπτό με εξουδετερωμένο το αντίπαλο τέρμα, που όμως κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, με τον ίδιο παίκτη μας να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του αγώνα, δημιουργώντας τις τέσσερις από τις πέντε ευκαιρίες του Ελευθεριακού.

Το 0-1 έγινε στο 50' από παίκτη που μόλις είχε μπει αλλαγή για την ομάδα της Ιωλκού.

Το 0-2 έγινε στο 68' με ένα ωραίο σουτ εντός περιοχής στη γωνία του τερματοφύλακά μας.

Τα συγχαρητήρια όλων μας στον Ορέστη, για μια πολύ καλή ενστικτώδη απόκρουση σε σκαστή κεφαλιά και στον Πουλ, ο οποίος ξαναέβαλε τον εαυτό του να παίξει προς το τέλος του αγώνα και πρόλαβε να κάνει ένα άκρως υποδειγματικό τάκλιν (να τα βλέπει αυτά ο Παλ που όποτε κάνει τάκλιν ματώνουν τα γόνατά του). Να εξαρθεί και η εμφάνιση του Γ.Ν. στο κέντρο, ο οποίος "έγραψε" κάμποσα χιλιόμετρα.

Ήταν, λοιπόν, ένα ωραίο κυριακάτικο απόγευμα στο Στεφανοβίκειο για όλους. Ο κόσμος ακόμη μια φορά πωρωτικός, μας δίνει δύναμη να παίζουμε. Ευελπιστούμε ότι το ερχόμενο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον τοπικό Διαγόρα θα τα πάμε καλύτερα.

" Όσο Υπάρχουν Μπάτσοι Θα Είμαστε Απάτσι "
- Στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στα λοιπά αδελφά αυτοοργανωμένα σωματεία, Αυτόνομη Π.Ο. και Προοδευτικάρα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου